Five Stars Laboratoty ► Хранителни добавки произведени в България ® WWW.DOMAKIN.BG ✩✩✩✩✩ Производител на хранителни добавки.
 ♛ DOMAKIN » Каталог фирми » Фирми производители » Здраве и красота - производство на хранителни добавки | козметика» Five Stars Laboratory
 
 

Не чакаме чудеса, ПРОСТО ГИ ПРАВИМ !

Производство и дистрибуция на качествени хранителни добавки.
 

 

 

 

Five Stars Laboratory

♦ Вече десет години правим шампиони

 


 Качествени хранителни добавки произведени в България

 

Търговията с хранителни добавки е изпълнена с твърде много злоупотреби с доверието на потребителите, заблуди и откровени измами. Похватите са различни, но посланието обикновенно е: Искате повече мускули, искате да отслабнете - купете този продукт! Когато хората са пълни с надежди и очаквания, те са готови да предприемат и отчаяни стъпки. Това включва и плащането на каквато и да е цена, за какъвто и да е продукт. Това е добре известно на хората, които се занимават с продажби и този модел се експлоатира в бизнеса с хранителните добавки.

 

Five stars е фирма с десет годишна история. Качествата и ефективността на нашите продукти са изпробвани и доказани във времето. Хранителните добавки не съдържат забранени вещества използват се от редица топ атлети и гарантирано ще ви помогнат в покоряването на нови спортни върхове.

Зад всеки един от продуктите стои дългогодишният опит и задълбочените познания на най-успелия български треньор по вдигане на тежести Иван Абаджиев !

 

 Информация и поръчки : 0878 270 252
office@domakin.bg 

                          

 

   онлайн каталог                                                                               сертификат
хранителни добавки                    www.domakin.bg                                 за качество

 
 

 
   
Общи условия
 
Често задавани въпроси

©2009 - 2017 Domakin.BG