ПОРЪЧКА § ДОСТАВКА:
 
 Десерти Габрово

 
     Пикантен сос / 90 гр. - 1.20 лв.

     Чеснов сос / 90 гр. - 1.00 лв.

     Млечен сос / 90 гр. - 0.90 лв. 

Крем карамелЦена: 1.30 лв.          Тегло: 130 гр.

Submit button   Submit button 
 
   Общи условия  Често задавани въпроси ©2009 - 2018 | Домакин